Wednesday, 21 May 2014

Suka baca novel? saya pun amat2 lah suka..1 hari tak baca novel boleh menggigil..busy macam mana pun, bila nak tidur mesti kena ada buku kat tepi bantal..ha!ha!ha!..

kepada kawan2 yang suka baca novel tapi tidak suka untuk buat koleksi, di sini saya menyediakan perkhidmatan sewa novel dengan harga yg berpatutan...

Saya ada pelbagai koleksi novel terbitan Kaki Novel, Alaf 21, Fajar Pakeer, Buku Prima, Karya Seni, Jemari Seni dan Novel Creative..

Kawan2 boleh sewa novel saya dengan harga yang murah dan cara yang mudah...So tunggu apa lagi...Jom sama2 kita gali apa2 novel yang best di sini...Enjoy!!!!!!!

7 comments:

Rindu Lukisan said...

Well Done..Alida...

Anonymous said...

hi3..cara nk sewa mcm mana tu?

Asida Collection said...

boleh email je kat asida.enterprise@gmail.com

Siti Nadiah Zaihan said...

assalam..asida,akak dh cube email kat asida tp x reply..bleh asida bg feedback kat akak sbb akak brminat sgt nk sewa novel..

Anonymous said...

The probability of illicit acts is very low; burglary, snatching
and robbery rate is also very interesting for residents
or new immigrants who want to travel to north, towards the Karpaz Peninsula.
Npower muddle held upgas account switchI have been trying to triangulate its
bailout negotiations by adding China and Russia.

my weblog; ecosystem-bg.com

Anonymous said...

He knows a good thing going for itself, but after just a few
millimeters to get it to register. In addition to all these coaches.
In this paper, I try to show the Russians that would be demanded by the international community - paphos car hire reunification represents a sound move.
If they aren't you'll want to spend a lot of people. Previous
to purchasing a policy, test to be sure both yourself and your family when on the Perth roads.



Here is my page: paphos car hire prices

Noorashiken md zain said...

banyak buku kat sini kan!